• Joan Bieger Zichtbare Onderneemster
  • Zichtbare Onderneemster Twitter
  • Joan Bieger Love Tribe

coaching onderneemsters         vrouwelijke onderneemster coaching haarlem   coach voor therapeuten  zichtbaar worden als zzp

zichtbare onderneemster   zichtbaar worden haarlem  zichtbaar worden heemstede

Admin
Aug 3, 2017

De 4 probleemgebieden

0 comments

 

Er zijn 4 gebieden waar ik oefeningen mee doe, deze gebieden zie ik het meeste terug als oorzaak waarom mensen eetproblemen hebben.

De 4 gebieden zijn: 1. Hoog gevoeligheid 2. Eten, bewegen 3. Mindfulness (aandacht hebben voor hoe je je voelt, hoe je reageert etc.)

4. Saboterende gedachten / sterke innerlijke criticus

Herken jij dat?

New Posts
  • Admin
    Aug 3, 2017

    Al deze gebieden: 1. Hoog gevoeligheid 2. Eten, bewegen 3. Mindfulness (aandacht hebben voor hoe je je voelt, hoe je reageert etc.) 4. Saboterende gedachten / sterke innerlijke criticus horen bij elkaar & zijn onlosmakelijk met je eetprobleem verbonden. Het is als een radar, het hoort allemaal bij elkaar, en past naadloos in elkaar. Als 1 van die schakels ontbreekt, blijf je in de eetproblemen. Als je niet met je empatische vermogen weet om te gaan, als je niet van jezelf weet dat je (hoog) gevoelig bent & heel veel emoties van anderen oppikt - dan blijf je je gevoelens dempen met eten of juist niet eten Als je niet voor je zelf leert te zorgen - niet gezond leer te bewegen en te eten. Dan blijf je eten als straf of beloning zien Als je niet leert om aandacht te geven aan wat er in je leeft, en je stress-niveau omlaag weet te halen Dan blijft eten een manier om jezelf op de 1e plaats te zetten! Als je niet leert om de criticus, de innerlijke saboteur leert waar te nemen, te verzachten en te omarmen dan blijf je geloven dat JIJ dat bent - en heb je eten nodig om die pijn van continue aanvallen op jezelf weg te eten. Of gebruik je juist het eten om jouw een gevoel van in 'control' te geven, je denkt dat dat je een gevoel van macht en kracht geeft, omdat je niet van binnen durft te voelen hoe kwetsbaar je je eigenlijk voelt. Lieve vrouw, hoe lang ga je deze weg nog bewandelen? Hoe ziet jouw leven eruit als je dit nog 1, 3, 5 of 10 jaar blijft doen? Stel jezelf dat echt eens voor. Sluit even je ogen. En stel dat je zo doorgaat. Je pakt niet je probleem aan, maar blijft het wegstoppen. Zie hoe je over 1 jaar nog meer weegt, of juist nog veel minder weegt Over 3 jaar, vinden je kinderen je geen leuke moeder meer en over 5 jaar heb je zo weinig vertrouwen en respect dat je steeds meer terugtrekt. En dat terwijl je ooit als mooie baby geboren werd, denk terug aan dat moment, dat je op de wereld kwam....zo mooi, lief, zacht en klaar om te leven! Dit moment kan je altijd terugpakken: in het hier en nu. Ga ervoor, net als Inge, net als vele anderen - die nu wel hun droomleven leiden. Ook jij kan dat. Met de 7 stappen - kan ook jij jezelf bevrijden van eetproblemen. Ik geloof in jou. 2�yr�F:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now