• Joan Bieger Zichtbare Onderneemster
 • Zichtbare Onderneemster Twitter
 • Joan Bieger Love Tribe

coaching onderneemsters         vrouwelijke onderneemster coaching haarlem   coach voor therapeuten  zichtbaar worden als zzp

zichtbare onderneemster   zichtbaar worden haarlem  zichtbaar worden heemstede

Masterclass:
Ontdek je
zone of greatness

Masterclass 1:  Ontdek je Zone of Greatness (je giften, talenten en kwaliteiten) waar je je mee kan onderscheiden. Zodat je door MEER jezelf te worden een stabiel inkomen of breder publiek kan bereiken. Moeiteloos en met grote impact.
"Er is niets zo krachtig als een vrouw die zichzelf durft te laten zien"    

Wil jij graag zichtbaar worden door meer jezelf te worden - en een stabiel inkomen generen en/of meer mensen te bereiken- dan is het onmisbaar dat je 2 dingen helder krijgt:

 1. Ontdek je giften, talenten en kwaliteiten. Je krijgt helderheid over jouw unieke talenten, ervaringen, vaardigheden, kwaliteiten en hoe ze jou kunnen ondersteunen om jezelf te onderscheiden als coach, therapeut of trainer.  (masterclass 1)
   

 2. Ontdek je ‘Bestemmings-doelgroep’-  Zo krijg je inzicht in ‘who you were born to serve’- diegene die jou giften, kwaliteiten, persoonlijke & professionele ervaring het meest nodig heeft. Maar ook, zo zal je ontdekken: waar jij je eigenlijk al je hele leven op voorbereid hebt:)
  Welke doelgroep heeft dit het meeste nodig? En wat is jouw oplossing voor het meest urgente probleem van deze doelgroep. (masterclass 2)

Waarschijnlijk is het nu voor jou zo:

 • Is het een worsteling om zichtbaar te worden?

 • Maak je stappen, en stop je daarna weer?

 • Heb je weinig plezier in het ondernemen, maar zit je vooral met twijfel, terugkrabbellen en uitstel gedrag?

 • Heb jij het gevoel dat er niet echt ten volle uitkomt wat er in jou zit?

 • Voel jij je echt gezien en gehoord in wat je te bieden hebt? 

 • Snap je niet waarom je aanbod nog niet aansluit?

 • Maak je je verlangen kleiner misschien?

 • Twijfel je aan jezelf?

 • Heb je bovenstaande vragen niet helder

  Ik ken dat zelf echt ook heel goed. Ik ging door alle marketing verhalen aan mezelf twijfelen. Echt heel erg twijfelen. Zelfs zo erg dat ik op een gegeven moment wilde stoppen. Misschien heb jij dat ook wel?

  Totdat ik de Trainers opleiding bij Feminine Power ben gaan doen. Deze workshop was de start: ik kwam zo in mijn kracht! Ik wist weer helemaal waar ik goed in was, en waar mijn hele weg mij naar toe had geleid. Dit is geen marketing workshop. Daar raakte ik alleen maar verder van huis van. Dit is een ziels, bestemmings workshop. En als dat in lijn is, dan stroom je als nooit te voren. Als jij jouw doelgroep vindt, waar je precies de talenten voor hebt, EN de ervaring, dan gebeurt er iets magisch (en dat kunnen verschillende zijn, ik heb er zelf 3, maar wel met een hele duidelijke onderliggende overeenkomst). Je krijgt dan vleugels!

  Ik kreeg antwoord  op de vraag: Joan, wie heeft het meeste baat bij jouw hulp?
  Daaruit voorkomende ben ik mijn boek over Emotie eten gaan schrijven, geef ik samen met mijn man relatietherapie, en is alles, maar dan ook alles op haar plek gevallen. 
  Een heel lang gekoesterde droom. Wat allemaal al in de sterren stond geschreven.

Net zoals een rozezaadje een roos wordt, een eikel een eikeboom, hebben ook wij een bestemming. 

Ga je mee, jouwe ontdekken? En voor wie jij bestemd bent om te helpen?
We beginnen met Masterclass 1. (wo 4 maart 2020 13.00-15.30 uur)

Als het je bevalt ga je door met Masterclass 2. (wo 18 maart 2020 13.00 - 15.30)

Niet is zo krachtig als een veld van vrouwen. Zeker als ze allemaal de intentie hebben om zichtbaar te worden.. Lets Rise each other!
 

Er is plek voor 8 vrouwen/onderneemsters. Iedereen met het verlangen om meer eigenheid en zichtbaarheid te creëren, en een stabiel inkomen, is welkom!

Wanneer : wo 4 & 18 maart 2020 -  13 - 15.30 

Inclusief : koffie, thee, lekkers
Groep : maximaal 8 personen
Prijs : € 99,-- (ex BTW) voor 2 workshops plus uitgebreide handout/werkboek met vragen
Locatie : Flow Plaza, Zaanenstraat 18, Haarlem

Trainster: Joan Bieger (www.zichtbareonderneemster.nl)

Dit gaan we doen:

In deze eerste Masterclass kijken we naar drie verschillende gebieden, die nauw met elkaar samen hangen, maar toch verschillend zijn. 

1) Jouw essentie kwaliteiten—dit zijn unieke kwaliteiten die mensen voelen als ze bij jou zijn. Hierdoor kunnen ze zich bijvoorbeeld openen of in beweging komen. Door je hier bewust van te worden versterk je deze essentie kwaliteiten, je gaat je veel sterker voelen. En je kan je hiermee gaan onderscheiden (in  plaats van vergelijken). Het maakt dat jij JIJ bent. En daar trek je mensen mee aan.

2) Ontdek je Genius Kwaliteiten
Jouw Genius Zone is wat Gay Hendricks, in zijn boek The Big Leap, noemt: “die set van activiteiten waar jij uniek mee bent uitgerust…en het roept je steeds sterker als je door het leven gaat”. We gaan reflecteren en elkaar helpen met vragen zoals:  Wat doe ik wanneer ik in de Flow bent?
 Waar hou ik het meest van om te doen?

Ik ben op mijn best als……

Wanneer ik op mijn best ben, het exacte ding wat ik dan doe is…
Dit zijn de unieke gaven/talenten die voor jou zo natuurlijk zijn, dat we ze vaak over het hoofd zien. Door je er meer bewust van te worden,ga je ze meer waarderen en manieren ontdekken hoe je deze gaven nog meer kan inzetten. Het geeft een boost aan je zelfvertrouwen.

3)  Als laatste, gaan we je verborgen SUPER POWERS oogsten. Dit zijn al jouw vaardigheden en wijsheid die je door je levenservaring, zowel persoonlijk als professioneel hebt opgedaan. Ze zijn vaak verborgen totdat we ze gaan oogsten.

Al deze vragen zijn een proces waardoor je meer helderheid over jezelf en je praktijk krijgt. Ik zie vooral dat vrouwen veel meer helderheid en power hierdoor krijgen.

Vaak komen we niet in beweging, omdat we dingen niet helemaal helder hebben, na deze workshop gaat het stromen en heb jij dingen helder en weet je je volgende stap! 

'Er is niets zo krachtig als een vrouw die zichzelf durft te laten zien'