• Joan Bieger Zichtbare Onderneemster
 • Zichtbare Onderneemster Twitter
 • Joan Bieger Love Tribe

coaching onderneemsters         vrouwelijke onderneemster coaching haarlem   coach voor therapeuten  zichtbaar worden als zzp

zichtbare onderneemster   zichtbaar worden haarlem  zichtbaar worden heemstede

Hoe je met 1 makkelijke vraag uit de overspoeling, twijfel en chaos komt

November 14, 2017

Van de week belde een therapeut me helemaal vertwijfeld op. "Ik word helemaal gek zei ze. Er is zoveel aanbod (op Facebook) van wat je zou moeten doen. De ene marketing coach zegt dit, de andere collega zegt dat. Ondertussen ben ik steeds maar bezig met mijn eigen proces. En ik voel me zo overspoeld van alles wat ik denk te moeten doen, en ondertussen weet ik niet wat, en komt er niet zoveel uit mijn handen. Of ik begin ergens aan, en maak het maar half af, dan komt er weer een andere creatieve impuls langs die ik volg. En zo zit er geen duurzaamheid in mijn praktijk. Geen congruentie. En heb ik een ontevreden gevoel."

Dit is zo herkenbaar. Er lijkt juist steeds meer verwarring te ontstaan over wat jouw juiste pad is.

Ik heb daarbij 1 Power vraag voor jou, die direct helderheid geeft. Als je twijfelt, niet weet wat je moet kiezen van alles wat je leuk vindt, steeds onzekerder wordt - steeds meer chaos creert. Stel jezelf deze vraag

1) Wat weet ik wel? 


De therapeute antwoordde op mijn vraag: ik weet wel dat ik goed ben in mijn vak, ik weet wel dat ik blij wordt van mensen helpen met een burn-out, ik weet wel dat in het verleden kleinschalige workshops altijd goed hebben gewerkt. 
Toen ze dit eenmaal had gevoeld en uit had gesproken had ze weer helderheid: dus dat ga ik doen. Niet meer & niet minder.

Less is More is tegenwoordig mijn credo. Mijn creatieve geest wil wel 100 potjes op het vuur zetten, maar wil ik/jij/wij succesvol zijn, dan is het beter 1 of 2 dingen heel goed te doen. En minder te doen in plaats van meer.

Je kan ook nog de vraag daarna stellen: welke 1 of 2 dingen ben ik echt heel goed in, en kan ik dat uitbouwen?

Wil je graag dit ook onderzoeken (soms is het lastig om dit in je eentje te doen als je in de overwhelm zit, dan ben je van harte welkom bij de Lovetribe cirkel -speciaal voor coaches, therapeuten en lichtwerkers) LESS IS MORE.
 

Is bovenstaande ook herkenbaar voor jou?

 • Voel jij je overspoeld?

 • Kan je niet goed kiezen?

 • Ben je veel bezig met je persoonlijke proces, en is er een deel in jou steeds maar bezig met dingen betekenis geven?
  Raak je steeds verder verwijderd van je zelf en je essentie en maakt je hoofd soms overuren?


  Je bent zo niet de enige! We zijn met z'n allen een beetje verdwaald door alle prikkels & imput. Ik was nog nooit zo verdwaald als toen ik marketing programma's ging volgen! Toen ik dat niet deed, had ik al 2 prachtige bloeiende praktijken. We gaan terug naar de kern, naar eenvoud, naar jou.
  Ik heb een paar hele heldere, eenvoudige vragen voor jou die we in deze Lovetribe Cirkel gaan doen!

  Verlang je naar:

 • Focus?

 • Heldere keuzes

 • In overeenstemming met jouw ziel? 

 • Is wat je wilt eigenlijk heel eenvoudig: gewoon van betekenis zijn & mensen helpen?

  Wees dan heel welkom op 3 uur durende LoveTribe Cirkel - speciaal voor onderneemsters: LESS IS MORE op 14 december in Haarlem In flow Plaza waar anders ? Tijdstip 10.00 tot 13.00 uur.

 

De investering is 35,- euro (ex btw).
Schrijf je hier meteen in; er is plek voor 9 deelneemsters.

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

Starters Kit voor Sensitieve Onderneemsters