• Joan Bieger Zichtbare Onderneemster
  • Zichtbare Onderneemster Twitter
  • Joan Bieger Love Tribe

coaching onderneemsters         vrouwelijke onderneemster coaching haarlem   coach voor therapeuten  zichtbaar worden als zzp

zichtbare onderneemster   zichtbaar worden haarlem  zichtbaar worden heemstede

Dit is wat een stem tegen mij zei...

June 18, 2018

 

 

BIG MAGIC: Creativity is a combination of discipline & a childlike spirit - Robert Greene

 

 

Toen ik een drie keer een stem hoorde “schrijf een boek’ – voelde ik onmiddellijk dat dit ook de bedoeling was. Omdat ik mijn eigen saboteurs goed ken: verzamelde ik mijn LoveTribe om me heen:  een afspraak met een schrijfcoach, waardoor ik elke keer de hoofdstukken wel moest sturen. Daarna nog een lieve redigeer vriendin die alles heeft nagelezen. Een schema aan de muur met de hoofdstukken.


Meelezers melde zich aan, een andere collega die ook een boek schrijft heb ik een lijntje mee. En zo kon ik er niet omheen😊


Als ik het even niet zag zitten, werd ik aangemoedigd door mijn zelfgekozen Lovetribe. “Yes, je kan het! Go for it.”

 

En, binnenkort lever ik mijn laatste Hoofdstuk 7 in! En mag ik zowaar al bij een eerste uitgever op bezoek. Ik voel me zo trots en dankbaar!
 

Dit weekend vroeg ik nog aan mijn man: zou je ook creatief succesvol kunnen zijn zonder ‘druk’? Zonder discipline? Zonder Lovetribe?

Want die deadlines voelde echt niet altijd fijn, en ik had soms echt helemaal geen zin om 's ochtends aan het boek te beginnen. Maar elke keer wist ik nieuwe paaltjes in de grond te slaan: een afspraak met mijn schrijfcoach, een cadeautje aan mezelf om 3 dagen in een heerlijk hotel te schrijven, het schema wat op de muur hing. 

 

Ik dacht aan een geboorteproces: ook daar heb je  weeën nodig om iets prachtigs er uit te persen. Ook daar heb je ontspanning en inspanning nodig. Yin & Yang. Net zoals de geboorte van deze 7 hoofdstukken.
Ik ben trots & blij en dankbaar dat ik weet wat ik nodig heb om tot deze creatieve expressie te komen.  Gun jij jezelf ook een lovetribe? Weet jij van jezelf wat je nodig hebt om een volgende stap te maken? Kijk dan eens bij dit programma!

#LoveTribe # Creativity is a combination of discipline & a childlike spirit#LekkerdeZomerin

Please reload

Recent Posts
Please reload

Starters Kit voor Sensitieve Onderneemsters