• Joan Bieger Zichtbare Onderneemster
 • Zichtbare Onderneemster Twitter
 • Joan Bieger Love Tribe

coaching onderneemsters         vrouwelijke onderneemster coaching haarlem   coach voor therapeuten  zichtbaar worden als zzp

zichtbare onderneemster   zichtbaar worden haarlem  zichtbaar worden heemstede

LoveTribe MethodehoE JE SAMEN VERDER KOMT

Webinar: Your vibe attracts your tribe Vrijdag 9 februari om 13.00 uur

Bouw een goedlopende praktijk op met de Lovetribe Methode.
- met meer klanten & inkomen, zonder je zelf te verliezen in marketing -
 

Laatst belde een therapeut me helemaal vertwijfeld op. "Ik word helemaal gek zei ze. Er is zoveel aanbod (op Facebook) van wat je zou moeten doen. De ene zegt dit, de andere zegt dat. Nu is instagram weer helemaal hot.

Ik raak er zo van in mijn hoofd. Ondertussen ben ik bezig met mijn eigen proces. En ik voel me zo overspoeld van alles wat ik denk te moeten doen, en ondertussen weet ik niet wat, en komt er niet zoveel uit mijn handen. Of ik begin ergens aan, en maak het maar half af, dan komt er weer een andere creatieve impuls langs die ik volg. En zo zit er geen duurzaamheid in mijn praktijk. Geen congruentie. En heb ik een ontevreden gevoel.

 

En raak ik steeds verder verwijderd van mezelf en mijn eenvoudige wens om mensen te helpen met dat wat ik het allerliefste doe.
 

Is dat ook herkenbaar voor jou:

 • Brengt marketing je in je hoofd?

 • Stamel je wat als iemand aan je vraagt: wat doe je nou precies? En kan je moeilijk verwoorden wat je nou precies voor wie doet?

 • Voel jij je overspoeld door alles waar je aan zou moeten voldoen?

 • Kan je niet goed kiezen? En Mis je focus?

en verlang je naar:

 • Stabiliteit in je inkomen en klanten

 • Naar een bij jou passende structuur? Naar iets wat werkt voor jou?

 • Naar ondernemen vanuit je creativiteit, stroom zonder ingewikkelde marketing? 

 • Naar wat er in jou zit aan potentie naar buiten te brengen?

 • Naar steun en kennis en support?


Je bent zo niet de enige! We zijn met z'n allen een beetje verdwaald door alle prikkels & imput. Ik was nog nooit zo verdwaald als toen ik marketing programma's ging volgen! Toen ik dat niet deed, had ik al 2 prachtige bloeiende praktijken. En in dit webinar ga ik deze Lovetribe Methode met je delen.

 

Wilma had dit op Facebook gezet: “Ik ervaar Joan’s aanpak als dé manier voor mij om moeiteloos en moetenloos te ondernemen en marketing te doen die bij mijn essentie past.
Geen druk maar aandacht, liefde, humor en wijsheid voor wat ík nodig heb om vanuit mijn echte potentieel te ondernemen.”

Met de LoveTribe Methode heb ik zelf twee bloeiende praktijken opgebouwd, met een omzet van 75.000 euro. Ik noem dit bedrag erbij om jou hoop te geven. Want ik weet dat veel zzp-ers gewoon niet genoeg verdienen en daarom het bijltje erbij neergooien. Dat vind ik zó zonde. En het hoeft ook helemaal niet!

 

 Wil jij zien hoe ik de kracht van liefde, aandacht en support heb toegepast in mijn praktijk voor eetproblemen  en binnen de Zichtbare Onderneemster? Wil jij ook leren hoe je met deze methode aantrekt, inspireert en uitbreidt, net zoals liefde doet? Wil jij ook veel minder hard hoeven te werken en je toch net zo geliefd voelen als jij jouw klanten laat voelen? Want dat verdient elke liefdeswerker, dus jij ook.
 

Inmiddels passen al veel van mijn klanten deze methode toe. In mijn webinar zal ik ze noemen en laat ik veel praktijkvoorbeelden zien, zodat ook jij de LoveTribe methode eenvoudig zelf kan toepassen. De methode bestaat uit 11 makkelijk toepasbare stappen. Zonder deze heldere stappen blijf je makkelijker zoeken, dralen & uitstellen. Geef jezelf de steun en kennis die je nodig hebt, en maak van 2018 een moeiteloos en moetenloos feestje!

Hier kan je je aanmelden.

'Als je niet weet naar welke haven je wilt zeilen, is geen enkele wind de juiste'    

Jan Bommerez 

Dit is wat anderen over de Lovetribe Methode zeggen:

 

'Ik ervaar Joan's aanpak als dé manier voor mij om moeiteloos en moetenloos te ondernemen en marketing te doen die bij mijn essentie past.
Geen druk maar aandacht, liefde, humor en wijsheid voor wat ík nodig heb om vanuit mijn echte potentieel te ondernemen.'

"wat stel je een fijne vragen! Hierdoor kom ik weer dicht bij mezelf en mijn eigen wijsheid"

'Ik heb een paar keer achter elkaar deel mogen nemen aan de Love Tribe methode o.l.v. Joan.
Eerlijk gezegd voelde ik best wel weerstand om doelen op te stellen. Ik had wel bepaalde bedrijfsdoelen zoals “tevreden klanten en medewerkers”, maar dat waren doelen opgesteld vanuit de vorm (eis vanuit de ISO).


Ik werkte dag en nacht; had nauwelijks privé en quality time. Eerlijk gezegd had ik niet veel plezier meer in mijn werk.


Joan hielp mij om weer echt naar binnen te gaan en verbinding te maken met mijn diepste verlangens. En die hadden niets te maken met heel hard werken. Die gingen over weer met plezier mijn werk willen doen, in de flow willen zijn; over het verlangen dat de verpleegkundigen en verzorgenden in ons bedrijf zich weer bewust zouden worden van de uniciteit en heiligheid van ons vak; over het verlangen om mijn bedrijf zodanig te structuren dat ik weer tijd en ruimte  heb voor mijzelf. En ook gewoon een paar “harde” doelen over aantal klanten, maar die kwamen vanzelf.


Het was alsof door mij aan deze doelen te verbinden die kwamen vanuit een diep verlangen, de dingen zich als vanzelf ontvouwden, ook saboterende stemmetjes of overtuigingen die het doel in de weg stonden kwamen aan het licht. Ik heb nu zelfs tijd over!'