• Joan Bieger Zichtbare Onderneemster
 • Zichtbare Onderneemster Twitter
 • Joan Bieger Love Tribe

coaching onderneemsters         vrouwelijke onderneemster coaching haarlem   coach voor therapeuten  zichtbaar worden als zzp

zichtbare onderneemster   zichtbaar worden haarlem  zichtbaar worden heemstede

Workshop

Laat de echte JIJ zien!

Workshop:  Laat de echte JIJ zien!
"Er is niets zo krachtig als een vrouw die zichzelf durft te laten zien"    

 

Veel vrouwen zijn bang om zichtbaar te worden om te zeggen wat zij echt denken en voelen en om aan te geven dat zij liever iets anders willen. 

 

Zij hebben moeite met “iets” in hun relatie, met het laten zien van hun echte en diepste binnenste en met het naar buiten brengen van hun talenten en gaven. Tegelijkertijd willen zij niets liever dan echt gezien en gehoord worden, niet oppervlakkig maar voor wie zij echt zijn. Zij willen zichzelf kunnen zijn.

Toch leggen zij zichzelf allerlei barrières en ‘regels’ op zoals

 • ”ja, maar, wat als ik word afgewezen”,

 • “ze vinden het raar wat ik zeg”,

 • “mijn partner of vriendinnen vinden me niet meer leuk als ik mijn grens aangeef”,

 • “er komt ruzie als ik mijzelf echt laat zien” en

 • “als ik echt succesvol word met mijn praktijk, wat dan?”
   

De paradox – aan de ene kant heel graag gezien en gehoord worden, aan de andere kant daar juist bang voor zijn– hoort bij ons mens-zijn. We hebben allemaal dingen en situaties meegemaakt waarin we zijn afgewezen, niet gezien werden en niet zijn gehoord. Dit pijnlijke gevoel willen we niet nog een keer ervaren.

 

We proberen onszelf te beschermen, door bijvoorbeeld:

 • onze verlangens kleiner te maken: “ach, het maakt me toch eigenlijk niet echt uit”,

 • onze dromen op te geven,

 • onszelf kleiner of onzichtbaar te maken of te bevriezen,

 • geërgerd of geïrriteerd te reageren,

 • te gaan oordelen over de ander of onszelf en te gaan vechten,

 • te willen denken voor de ander,

 • te stoppen met voluit te leven, we geven op en

 • door te blijven hangen in een oud verhaal en in oude overtuigingen.

Het is allemaal zo zonde! Door dit gedrag ontstaan er niet de relaties of de sfeer die je graag wilt. Of in je bedrijf komt niet de echte JIJ en jouw drive naar voren. Je bent eigenlijk een aangepaste versie van jezelf geworden en niet degene die je wilt zijn.

Herkenbaar voor jou?

Wij, Angelic Brinkhuijsen en Joan Bieger hebben in ons leven en in onze praktijken een diep verlangen om onszelf te zijn, mogen bereiken. We hebben daardoor mogen ervaren hoe mooi het is om zichtbaar te zijn. Niet alleen op het persoonlijk vlak heeft dat ons veel gebracht, maar door onze ervaringen kunnen we veel vrouwen helpen met het realiseren van hun diepste verlangens en met het grotendeels opheffen van hun (bewuste of onbewuste) blokkades.

Wat houd je eigenlijk tegen om zichtbaar te worden?

Onzichtbaar blijven is een vaak sluimerend proces, de oorzaak is vaak heel ver weg gestopt. Het is belangrijk om daar zicht op te krijgen teneinde te kunnen groeien.

 

Wil je alvast eens rustig lezen of jij kenmerken herkent van de overtuiging “Ik ben onzichtbaar”? Kijk dan eens hier. Deze overtuiging is bij veel vrouwen de oorzaak van een grote POWER BLOCK. Als je blijft hangen in deze overtuiging, dan zal er nauwelijks ruimte zijn voor groei en ontwikkeling, zo blijkt uit de gedragingen die Joan constateerde bij vele van haar cliënten.

Angelic Insights en Praktijk Bieger hebben in de workshop ‘Laat de echte JIJ zien!’ vanuit de gedachte ‘Er is niets zo krachtig als een vrouw die zichzelf durft te laten zien’ hun krachten gebundeld. Samen geven zij mensen het zetje dat nodig is om oude dingen op te lossen en om zodanig in hun kracht gaan staan zodat zij voorbij kunnen gaan aan oude overtuigingen en verhalen.

Angelic is met haar paarden gespecialiseerd in het opsporen en helen van blokkades. Zij maakt vrouwen bewust van het feit dat zij tegelijkertijd hun denken, voelen en instinct kunnen verbinden met bewuste keuzes. Die verbondenheid creëert balans! Mede dankzij de persoonlijke ontwikkeling van Angelic en het feit dat zij in staat is om anderen zichzelf steeds meer te laten openstellen voor het eigen hart, vallen muren om en vallen maskers af, met grote persoonlijke groei tot gevolg.

Joan is vanuit Praktijk Bieger gespecialiseerd in het werken met vrouwen met eetproblemen en werkt vanuit haar praktijk Zichtbare Onderneemster onder meer met vrouwen die een eigen praktijk willen opbouwen of juist verder willen uitbouwen. Ze helpt gevoelige, soms onzekere, maar diep van binnen zeer krachtige vrouwen om weer in verbinding te komen met hun grootste verlangen. En de daarbij behorende geinspireerde acties te ondernemen.

Wat biedt de workshop "Laat de echte JIJ zien! - er is niet zo krachtig als een vrouw die zichzelf laat zien" op vrijdag 1 februari 2019 

 • Een 4 uur durende workshop van 13.00 – 17.00 uur met 2 trainers, de drie paarden van Angelic

 • Inzicht in (vaak onbewust aanwezige) blokkades zodat zij jouw zichtbaarheid niet langer in de weg staan.

 • Hulp met het opruimen van blokkades.

 • Maatwerk-tools om meer zichtbaar te worden, je bent het waard om gezien te worden! Jouw diepste verlangens en passies zullen zeker inzichtelijk worden.

 • Je werkt toe naar het vanaf 2019 meer zichtbaar zijn, “de echte JIJ laten zien!”

 • Niet is zo krachtig als een veld van vrouwen. Zeker als ze allemaal de intentie hebben om zichtbaar te worden.. Lets Rise each other!

 • Er is plek voor 8 vrouwen/onderneemsters. Iedereen met het verlangen om meer eigenheid en zichtbaarheid te creëren, is welkom!

   

 • Wanneer : 1 februari 2019, 13.00 – 17.00 uur
  Inclusief : koffie, thee, lekkers
  Groep : maximaal 8 personen
  Prijs : € 127,- (ex BTW)
  Locatie : Angelic Insights, Garderenseweg 261, 3852 NH Ermelo

  Trainsters: Angelic Brinkhuijsen (www.angelicinsights.nl) en Joan Bieger (www.zichtbareonderneemster.nl)

'Er is niets zo krachtig als een vrouw die zichzelf durft te laten zien'